Словацька поліція наразі не знайшла кінця українського тунеля

І продовжують пошуки

 

Словацька поліція через два дні після виявлення другого тунеля на українському боці кордону не знайшла його виходу на словацькому боці

Про це повідомила у неділю словацькій агенції преси TASR речниця Президії словацької поліції Деніса Балогова.

"Що стосується затопленої шахти на словацько-українському кордоні, то й протягом нинішнього дня тривають технічні роботи з її очищення та виявлення її траси, до чого залучені і працівники геологічної служби. У цю мить, однак, завчасно говорити про якісь результати", - сказала речниця словацької поліції.

Поліцейські Національного підрозділу боротьби з нелегальною міграцією продовжують здійснювати оперативно-розшукові заходи, пов’язані з виявленим на словацько-українському кордоні тунелю.

Як повідомлялося раніше, співробітники СБУ в Закарпатській області минулої п’ятниці підтвердили виявлення ще одного контрабандного тунеля у селі Малі Селменці на кордоні зі Словаччиною. Замаскований вхід у тунель розміщувався у підвалі на глибині близько 4 м. адміністративного приміщення магазину "Європа", що спеціалізується на продажі одягу і галантерейних товарів. Магазин збудований більше року тому.

Також у липні в Ужгороді правоохоронці виявили будинок, з якого через державний кордон було прокладено підземний тунель до Словаччини. У ньому було облаштовано залізницю, якою рухався невеликий локомотив з 16-вагонетками.

Степан Ваш, УКРІНФОРМ

 

20 серпня 2012р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів