Міліція затримала працівника мерії

Начальника відділу капітального будівництва Ужгородської міської ради

 

Вчора, 21 вересня, в рамках розслідування кримінальної справи по розкраданню бюджетних коштів в особливо великих розмірах, слідчим відділом УМВС в Закарпатській області затримано начальника відділу капітального будівництва Ужгородської міської ради Трускавецького І.С.

За наявною у нас інформацією, мова йде про реалізацію програми облаштування автономними котельнями міських закладів освіти та медицини, загальний бюджет якої становить 14 мільйонів гривень.

Правоохоронці з’ясували, що при впровадженні даного проекту, чиновниками Ужгородської міської ради спільно з керівниками кількох комерційних структур, було вкрадено з бюджету близько 4 мільйонів гривень.

Також, за поки що не підтвердженими даними, до цієї схеми має безпосереднє відношення один із заступників мера Ужгорода, відповідальний за даний напрямок, а прямим виконавцем і є ІгорТрускавецький, який одночасно є тестем депутата Ужгородської міської ради Ростислава Буланова.

Нагадаємо: призвіще "Буланов" час від часу фігурує у скандалах, пов’язаних із зовнішньою рекламою в місті Ужгороді.

Дивно, але саме Р. Буланов, позиціонуючи себе у очах громадськості, як опозиціонер міському голові Погорелову, спільно з іншим фігурантом "рекламних скандалів" Василем Гнатківим, час від часу проголошує різні заклики про боротьбу з корупцією, "дерибанами", зловживаннями і т. ін.

Аналізуючи всі деталі, можна припустити, що це може бути лише спроба розширити сферу впливу та контролю бюджетних коштів одним із заступників, через продукування штучних скандалів, руками "ручних опозиціонерів", таких як Гнатків та Буланов. В рамках цих домовленостей, тесть опозиціонера Буланова, Ігор Трускавецький і був працевлаштований на посаду начальника відділу капітального будівництва із загальним бюджетом 50 мільйонів гривень на рік.

Можна припустити, що заява про відпустку з подальшим звільнення із займаної посади першого заступника міського голови Ужгорода Віктора Трикура, написана ним зранку 21 вересня, перед засіданням сесії Ужгородської міськради, має причинно-наслідковий зв’язок з подальшим затриманням його підлеглого Трускавецького, і є спробою уникнути відповідальності за розкрадання бюджетних коштів та спробою перекласти провину на інших.

Вся закарпатська правда

 

23 вересня 2012р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів