На Ужгородщині затримали 2 злочинців

Та виявили 230 фактів ДТП

 

Сьогодні, 24 квітня, провів прес-конференцію начальник Ужгородського райвідділу міліції Роман Стефанишин. Керівник районної міліції охарактеризував криміногенну ситуацію на Ужгородщині та підвів підсумки роботи з розкриття злочинів за перший квартал року.

За словами Р.Стефанишина, в журналі Єдиного обліку Ужгородського РВ УМВС зареєстровано 1137 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші пригоди. В єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 153 тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень. До суду слідчими направлено 59 кримінальних проваджень по 95 правопорушеннях та одне кримінальне провадження із клопотанням щодо застосування до підозрюваного заходів медичного характеру. Крім того, було оголошено 106 підозр 84-м особам по кримінальних правопорушеннях. Стосовно підозрюваних обрано запобіжні заходи: 2 тримання під вартою, 3 домашні арешти, 9 зобов′язань.

Співробітниками ДАІ райвідділу виявили 230 порушень правил дорожнього руху, з яких 30 випадків керування транспортним засобом в стані алкогольного сп′яніння.

Роман Стефанишин запевнив, що одним із пріоритетних завдань правоохоронців і надалі залишається інформування громади району про роботу міліції та наголосив журналістам, що це не остання їхня зустріч. Проводити такі заходи він буде й надалі.

На завершення прес-конференції начальник Ужгородського райвідділу міліції Роман Стефанишин відповів на численні запитання журналістів.

Іван ЛЕШКО,
Ужгородський РВ УМВС

 

25 квітня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів