З початку року на Закарпатті вже викрали 40 автівок

26 злочинів із них розкрили, 9 авто знайшли та повернули власникам

 



На території Закарпатської області з початку року було здійснено 41 незаконне заволодіння транспортними засобами. 26 злочинів із них розкрили, 9 авто знайшли та повернули власникам.

Найбільше незаконних заволодінь транспортних засобів припадає на темну пору доби. Правопорушникам легше здійснити незаконне заволодіння, коли власники залишають авто на доступному місці, наприклад, у дворах поблизу будинків. Зверніть увагу, що обладнавши автомобіль сигналізацією чи пристроєм, що блокує педалі та кермо або зберігаючи транспорт на стоянках, що охороняються, ви убезпечите себе від лихих намірів зловмисника, – звертаються до закарпатців працівники ДАІ.

З метою попередження угону автотранспорту та захисту від злодіїв, наголошуємо: не залишайте в салоні цінні речі та документи, зробіть маркування автомобіля та окремих його деталей. Якщо раптом з’ясувалося, що за час вашої відсутності в салоні побували злодії, ні до чого не торкайтеся, щоб не стерти сліди і негайно викликайте міліцію. Своєчасне звернення дозволить максимально швидко знайти зловмисника та повернути Ваш транспортний засіб.

Пам’ятайте, – ніхто краще не подбає про збереження автомобіля, як його власник! Якщо Вам відома будь-яка інформація про можливі місця відстою викрадених транспортних засобів (місця для розукомплектування автомобіля, СТО, гаражні кооперативи, охоронювані та не охоронювані стоянки тощо), не залишайтесь осторонь та телефонуйте до Державтоінспекції: (03122) 3-22-86 або 61-27-35.

 

27 травня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів