Недобросовісний сусід обікрав дівчину-сироту

20-літній мукачівець обікрав дівчину – сироту, яка мешкала поряд у кімнаті гуртожитку. Рано-вранці, коли дівчина ще спала, чоловік забіг до кімнати і попросив цигарку.

 

Коли дівчина відповіла, що немає, тоді він сам почав нишпорити у її сумці і витягнув звідти не пачку цигарок, а всі гроші, які залишились у мукачівки на прожиток.



24-річна Марія з дитинства виховувалась у інтернаті. Після його закінчення, мукачівці вдалось отримати кімнату у одному з гуртожитків міста і влаштуватись позмінно на роботу. Як пізніше розповіла потерпіла, одній проживати в гуртожитку складно – ввечері, повернувшись додому, можна в кімнаті зустріти непроханих гостей. Окрім того, поряд проживають особи, які повернулись з місць позбавлення волі, або зловживають спиртним. Словом, з сусідами дівчині не пощастило.



20-річного Івана, який мешкав разом зі своєю вагітною подругою та малолітньою дитиною, Марія знала давно. Але те, що він її обкраде – навіть не припускала.



Коли до раніше судимого чоловіка прийшли працівники сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції Іван Кохан та Володимир Кочетов, то, побоюючись чергової судимості, той одразу зізнався у крадіжці і пообіцяв, що поверне 340 гривень тільки-но його співмешканка отримає "дитячі гроші".



Та все ж таки фігуранту справи доведеться відповідати за вчинене перед законом. Наразі проти молодого батька відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка). Розпочато досудове слідство.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

18 червня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів