Ужгородці підтримали жителів Врадіївки

біля стін обласного музично-драматичного театру відбулася акція солідарності

 

В Ужгороді біля стін обласного музично-драматичного театру відбулася акція солідарності на підтримку жителів Врадіївки. Її учасниками стали близько сотні ужгородців, які тримали в руках лозунги “Життя, честь і гідність людини-найвища соціальна цінність!”, “Владо, схаменись, бо народ повстане!”,”Злочинців у погонах і їх покровителів – до найсуворішої відповідальності!”.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Мітингувальники заявили, що поділяють обурення врадіївчан, оскільки їм самим добре знайомі випадки свавілля правоохоронних та інших державних органів.

“Я прийшов на мітинг, тому що виховую двох доньок. Я підтримую тих людей, які вимагають покарання для врадіївських міліціонерів-злочинців і засуджую тих, хто намагався прикрити цей злочин… Я висловлюю протест проти такої системи, що допускає подібне в Україні”, – сказав учасник акції Андрій Варга.

На закінчення зібрання мітингувальники ухвалили резолюцію-звернення “Свобода народу” на підтримку громади Врадіївки, яка буде направлена до президента, Верховної Ради й Кабміну. В ній ужгородці вимагають не притягувати до кримінальної відповідальності учасників штурму Врадіївського РВВС, провести переатестацію всього особового складу райвідділів міліції по Україні та покарати винних у згвалтуванні 29-річної Ірини Крашкової.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягли в машину, жорстоко побили і згвалтували 29-річну жительку Врадіївки Ірину Крашкову. Жінка впізнала гвалтівників і дала проти них свідчення. Двоє з них виявилися співробітниками Врадіївського РВВС.

 

09 липня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів