У Чопі вибухнув джип начальника штабу Чопського прикордонного загону

Інцидент стався прямо під вікнами його службової квартини Віктора Потетеніна на проспекті Залізничників 2

 

За попередньою інформацією, найбільше постраждала задня частина автомобіля Suzuki Grand Vitara (номера ВС 8787 СВ), салон обгорів лише частково.
Цікаво, у обласному управлінні міліції не підтверджують жодну інформацію та взагалі уникають коментарів, зокрема і щодо вибуху авто, який чули місцеві жителі, і щодо причин займання, а найбільше щодо того, кому належить саме авто на державних номерах.
"Після проведення ряду експертиз можна буде говорити про причину пожежі", - повідомив Мукачево.net прес-секретар ГУ МВС у Закарпатській області Олег Подебрій. Між тим, він спростував інформацію про вибух, на якому акцентували місцеві жителі. У міліції також зауважили ще те, що ніхто в інциденті не постраждав.
Водночас, як повідомив Мукачево.net прес-секретар ТУ МНС У Закарпатській області Наталія Батир, повідомлення про пожежу надійшло о 22:10, дійсно горіло авто "Сузукі Грант Вітара".
"Вогнем пошкоджено багажний відсік, задній бампер, заднє ліве колесо, скло та лако-фарбове покриття", - повідомляє Наталія Батир. За її словами, причину загорання з’ясовує міліція.

На першому фото - постраждалий, на другому - місце подій у вівторок ввечері, 20 серпня.
Довідка: Віктор Потетенін - 1976 року народження, походить з м.Житомир, навчався у Мінському суворовському військовому училищі


Мукачево.net

 

21 серпня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів