Антимонопольний комітет взявся за архітектурно-планувальне бюро в Ужгороді

у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції

 

За результатами дослідження ринку супутніх послуг адміністративним послугам Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно КП "Архітектурно-планувальне бюро" Ужгородської міської ради у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Аналізом матеріалів та документів отриманих відділенням, встановлено, що підприємство встановило та стягувало економічно необґрунтовану плату за послугу з виготовлення схеми розміщення об’єктів виносної торгівлі та малих архітектурних форм в м. Ужгороді.

Так, вартість послуги з виготовлення схеми розміщення об’єктів виносної торгівлі та малих архітектурних форм (МАФів) з виїздом на місце для обстеження ділянки, затверджена рішенням Ужгородської міської ради у 2010 році в сумі 246,66 грн.

При розрахунку вартості Послуги, підприємством застосовано таблицю Базових показників вартості проектно-планувальних та інших робіт, яка скасована наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України ще в 1998 році.

Наразі продовжується дослідження, - повідомляє прес-служба Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

 

09 вересня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів