В Ужгороді водій іномарки, втікаючи від міліції, перекинув авто

ДАІшники знайшли в його салоні авто наркотики

 

Від удару в бордюр іномарка перекинулася і загорілася. За кермом "Шкоди" був 23-річний мукачівець. ДАІшники знайшли в салоні авто наркотики.


Серед ночі на шаленій швидкості на вулиці Гагаріна з′явилася "Шкода-Суперб", яка обігнала авто, що пригальмувало на пішохідному переході. Співробітники міліції намагалися зупинити водія-порушника, але він проігнорував вимогу ДАІшників. Міліціонери почали наздоганяти водія

Чоловік, грубо порушуючи правила дорожнього руху, попрямував по зустрічній смузі через залізничний переїзд. На одному з перехресть проїхав на червоне світло, ледь не зачепивши інший автомобіль.

Погоня закінчилася біля магазину "Осетія", що на вулиці Минайській. "Шкода" на швидкості зачепила колесом бордюр, від чого перекинулася, а далі загорілася. Пожежу загасили працівники ДАІ та водії інших авто. Чоловік відбувся переляком і незначними тілесними ушкодженнями.

В машині міліціонери знайшли пакетик з білою порошкоподібною речовиною (експертиза встановила, що це наркотик метамфетамін) і кастет. Авто доставили на штрафмайданчик.

За цим фактом триває слідство, злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, – повідомляє УМВС України в Закарпатській області.

 

01 жовтня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів