У Великому Березному молодик на велосипеді грабував перехожих

У Великому Березному протягом кількох останніх тижнів орудував невдомий зловмисник. Він нападав на беззахисних жінок, діяв несподівано і блискавично.

 

А далі, не даючи змоги своїм жертвам оговтатися, утікав на велосипеді. Тільки в одному випадку його спіткала невдача – дамочка виявилася не з лякливих, тому міцно вчепилася у сумку, яку вже мав намір видерти зухвалець, і не відпустила її. Навіть більше, жінка встигла дещо розгледіти зовнішність свого кривдника.
Оскільки темніти у цю пору починає швидко, то більшість людей намагається після роботи чимскоріш дістатися своїх осель. Кожен зазвичай занурений у свої клопоти, втомлений після трудового дня. Саме цим користувався спритний молодик з Великого Березного. Одягнувши капюшон на голову та сівши на велисипед, він підстерігав у неосвітленому куточку в самому центрі Великого Березного самотніх жінок і грабував їх.
Потерпілі переважно розповідали подібні історії: зухвалець видирав з рук їхні сумки і втікав. Здобиччю грабіжника ставали мобільні телефони, гамаці, інші цінні речі. Міліція розпочала пошуки зловмисника, але ситуацію ускладнювало те, що очевидців вечірніх подій не було - ніхто нічого не бачив, а перелякані жінки давали дуже суперечливі показання. Як завжди у подібних випадках, правоохоронці практикують проводити подворові оходи. Якраз під час нещодавнього проведення одного з таких заходів стражі порядку звернули увагу на підозрілого молодика, який пильно розглядав мобільний телефон. Подібну "трубку" нещодавно викрали у місцевої жительки. Та навіть не цей збіг обставин видався міліціонерам підозрілим, як поведінка молодика. Побачивши правоохоронців, він дивно почав оглядатися і, сховавши телефон у рукав, поспішив зникнути. Підозри міліціонерів виявилися небезпідставними. Телефон, як виявилося пізніше, дійсно належав одній із пограбованих жертв зловмисника.
За фактами пограбувань наразі відкрито кримінальне провадження. Але працівники міліції припускають, що таких випадків в активі зловмисника може виявитися набагато більше. Тому сражі порядку перевіряють можливу його причетність до скоєння інших протиправних діянь, зокрема крадіжок та грабежів на території Великроберезнянського району.
Ігор Стефанець спеціально для Uzhgorod.net.ua

 

18 листопада 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів