Хустянин-боржник зустрів електромонтерів з пістолетом

Інцидент із застосуванням зброї стався днями у Хусті. До будинку одного з тамтешніх жителів прийшли працівники РЕМу, аби відключити господарям світло за несплату. Власник оселі став переконувати, мовляв: сума боргу 90 гривень – порівняно незначна, тож можна якось домовитися. До того ж, чоловік тривалий час ніде не працює, але електромонтери були непохитні…

 

Такого візиту ґазда явно не очікував і анітрохи не зрадів гостям. Хоча спершу намагався з монтерами спокійно поговорити і якось порозумітися. А коли сторони так і не зуміли дійти згоди, і в господаря не залишилося більше переконливих словесних аргументів, він вирішив діяти по-іншому. Несподівано дістав пістолет та направив дуло на своїх "кривдників". Побоюючись за своє життя, працівники РЕМу змушені були відмовитися від своїх намірів і підключили, за наказом господаря, оселю до електромережі.
Але такого "неподобства" хустянину вони не пробачити – того ж дня про цю подію "ремівці" розповіли працівникам хустської міліції. Невдовзі на обійсті "гарячого" хустянина працювали співробітники міськвідділу УМВС Закарпатській області. Правда, господар відкидав усілякі звинувачування у тому, що він погрожував пістолетом, і переконував, нібито жодних заборонених предметів у хаті не тримає. На жаль, під час обшуку правоохоронці таки знайшли злощасний "ствол", про який їм розповідали електромонтери, та виявили шість набоїв калібру 9 мм. Тепер, окрім проблем боргового характеру, бідолаха має ще й кримінальні клопоти.
Михайло Пискач спеціально для Uzhgorod.net.ua


 

18 листопада 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів