Рахівчанин проломив череп зятю своєї коханки

Ще не встигли вщухнути пристрасті, спровоковані жорстоким вбивством молодого хлопця у Рахові, як цей порівняно спокійний у криміногенному плані гірський район знову залихоманило.

 

Пізно ввечері у чергову частину райвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні, куди із струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою доставили 32-річного жителя села Розтоки Михайла. Чоловік був у вкрай важкому стані, розповісти про обставини, за яких отримав тілесні ушкодження, не зміг. Тож слідчо-оперативна група виїхала в гірське село. Стражі порядку та місцевий "шериф" встановили свідків та учасників надзвичайної події. Наступного дня міліціонери поспілкувалися із самим потерпілим та дізналися, що ж насправді відбулося.
Виявляється, того вечора Михайлова теща довго засиділася в сільському барі. Молоде подружжя вже попоралося на обійсті й збиралося спати, а мати все не поверталася. Тоді зять, мабуть, на прохання дружини, подався у бар, щоб поквапити тещу. Жінка сиділа собі в компанії 27-річного молодика. Це був Микола із сусідньої Видрички. Непутящий сільчанин "прибився" нещодавно до набагато старшої від нього жінки і оселився в будинку, де також мешкали Михайло з дружиною.
Від таких змін зять перебував не в найкращому гуморі. Побачивши нетверезу "пару", він одразу перейшов у наступ, мовляв: уже глибока ніч, пора давно бути вдома. Свою "порцію" критики отримав і супутник відпочивальниці. Несподівана поява Михайла, мабуть, сплутала карти жінці та супроводжуючого її молодика. Але вона вирішила примирити зятя та свого коханця, замовивши горілки. Однак це тільки підстьобнуло до виникнення нової суперечки. Михайло став докоряти тещі за її поведінку.
У якусь мить Микола схопив із стола порожню пляшку і щосили вдарив нею свого візаві по голові. Той звалився на підлогу. Зухвалець, не чекаючи подальшого розвитку подій, рвонув із бару та розчинився в темряві. Перелякана теща викликала "швидку", яка й доставила потерпілого в лікарню. Допомогу медики надали вчасно, тож молодого чоловіка вдалося врятувати. У потерпілого виявили вдавлений перелом черепа. Такі ушкодження належать до категорії тяжких. Тому відомості про цей злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією кримінального порушення, передбаченого ч.1 статті 121 КК України – "Умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень", що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Усі обставини цієї справи з’ясовує слідчий Ернест Скорозвон. Микола переховувався кілька днів і згодом його затримали в рідному селі.
Михайло Пискач спеціально для Uzhgorod.net.ua


 

18 листопада 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів