Хотів захистити тітку, а отримав ніж у живіт

Післяобідньої пори на одній з вулиць селища Великий Бичків зустрілися два молодики, 27-річний Іван та 19-річний Михайло. Погомонівши хвильку, зайшли в один з місцевих барів, замовили горілки, яку запивали пивом. Сп’яніли швидко, а тоді почалися непорозуміння. Річ у тім, що Іван співмешкає із тіткою приятеля по пляшці. Молодший став чіплятися до старшого, мовляв: той ображає родичку, і ґазда з нього поганий, бо прогулює гроші у барах, а обійстя розвалюється.

 

Від словесної перепалки чоловіки невдовзі перейшли до погроз про фізичну розправу. Довелося власникам розважального закладу випровадити супротивників на вулицю. Іван відомий у селі своєю бурхливою вдачею. Тож і цього разу поводився за звичкою агресивно. Оскільки самотужки розправитися з Михайлом не наважувався, почав видзвонювати своїх приятелів, щоб прийшли на допомогу. Михайло теж не гаяв часу – не став чекати, поки приїдуть "дружки" і влаштують над ним екзекуцію. Зі собою він мав кухонний ніж, бо зранку ходив по гриби. Тепер, поки Іван галайкотів по телефону, витягнув небезпечне знаряддя і штрикнув своєму візаві спочатку в шию, а потім ще й у живіт.
Добре, що на вулиці були перехожі, які негайно викликали швидку допомогу. Потерпілого доставили в районну лікарню. І тільки своєчасне втручання медиків врятувало йому життя. Михайла затримали неподалік місця скоєння злочину. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, за цим фактом розпочато кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.
Михайло Пискач спеціально для Uzhgorod.net.ua

 

18 листопада 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів