185 фінансових санкцій застосовано до посадовців Закарпаття за порушення бюджетного законодавства

Ці фінансові санкції — це упинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень...

 

Закарпатські держфінінспектори протягом січня – листопада 2013 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 19,9 млн грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, організацій та підприємств додатково надійшло 4,4 млн грн. Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на суму близько 15,5 млн грн.
До установ і підприємств, посадові особи яких порушили бюджетне законодавство, застосовано 185 фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень.
До суду пред’явлено 35 позовів щодо відшкодування втрат ресурсів. Пред’явлення ще 30 таких позовів ініційовано перед органами прокуратури і установами.
За допущені фінансові порушення 666 посадових осіб підприємств, установ та організацій притягнуто до адміністративної, 195 – до дисциплінарної і матеріальної відповідальності.

Прес-служба Держфінінспекції в Закарпатській області

 

12 грудня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів