Кривава зустріч батька і сина

Раз у рік, як кажуть, і мотика стріляє. Отак несподівано "вистрілило" під час застілля в одній берегівських родин. 55-річний глава сімейства спиртним особливо не зловживає, хоча посидіти десь в компанії приятелів час від часу може собі дозволити. Нещодавно у неділю до нього завітав 32-річний син Роман, який мешкає окремо. З такої нагоди тато поклав на стіл найкращі виноградні напої.

 

Частував одним сортом, потім іншим. Чоловіки знаходилися у кімнаті вдвох і засиділися допізна. Мати затрималася у сусідів. Говорили про різне, навіть зачепили політику. Та в якусь мить спілкування відійшло від мирного "русла". Під дією спиртного (добре вино також затьмарює мозок) син став чомусь висловлювати батькові усілякі претензії. Мовляв, дитинство у сусідських хлопців було краще, ніж в нього, та й освіту він здобув невідповідну. Тепер через це не може знайти доброї роботи. А ще жалкував, що рідні не допомогли йому з відкриттям власного бізнесу. Батько теж не мовчав, дошкульно відповідав нащадкові. Звичайно, все це посилювалося нецензурними словами.
Потім Володимир замовчав, а син ніяк не вгамовувався, словесний потік образ сипався на главу родини. У якусь мить старший схопив зі столу ніж і встромив його синові у живіт. Молодик обхопив рану руками і вибіг з кімнати, а далі упав у коридорі. На крики прибігла мати, яка вже повернулася від сусідів. Побачивши кров на одязі сина, жінка вибігла надвір і стала кликати на допомогу.
Невдовзі потерпілого доставили в районну лікарню. Звідти інформація надійшла в міліцію. Одразу поспілкуватися з винуватцем стражам порядку не вдалося, бо Володимир був геть сп’янілий. Тільки наступного ранку зміг пригадати події, які сталися напередодні. Тепер зовсім некримінальному жителю райцентру доведеться постати перед криміналом.

Ольга Стефанець для Ужгород.net

 

29 грудня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів