Шикуючи на крадені гроші, фраєр із Дубриничів видав себе

Власник однієї з вулканізаційних станцій у смт.Перечин почав зауважувати, що з каси зникає при загадкових обставинах певна сума. Коли гроші пропали уперше, чоловік вирішив, що просто погано порахував. Але подібна ситуація повторилася вдруге, втретє. І з кожним разом сума збільшувалася. Не даючи ради самотужки розібратися з цією проблемою, потерпілий господар врешті-решт звернувся до співробітників Перечинського РВ УМВС.

 

Оперативники, з’ясовуючи усі обставини, звернули увагу на те, що крадіжки, а в цьому правоохоронці і не сумнівалися, почалися з приходом на станцію нового працівника, 21-річного жителя села Дубриничі. Можливо, це був лишень дивний і неприємний збіг обставин. Але стражі порядку вирішили перевірити усе до кінця і влаштували негласний нагляд за підозрюваним.
На роботі хлопчина демонстрував неабияку працьовитість. Рвався усім допомагати, охоче брався за найчорнішу роботу. Тільки-но його попросили, як він відразу допомагав усім. Однак за межами робочого місця юнак демонстрував активність по-іншому. Почав все частіше відвідувати міські і сільські кафе, влаштовував посиденьки з приятелями. Останні розповідали, мовляв: сільчанин став грошовитим, живе на широку ногу, шикує і завжди щедро частує їх у розважальних закладах. Підтвердили слова друзів підозрюваного і працівниці кафе, куди зачастив дубринець. Досвідченим оперативникам така несподівана зміна у поведінці добропорядного хлопця, котрий раніше не поспішав до подібних закладів, видалася надто підозрілою.
Зіставивши останні події, пов’язані із загадковим зникненням грошей на станції вулканізації, і дивним шикуванням хлопця у барах, міліціонери вирішили навідатися до оселі підозрюваного. Кілька запитань про походження несподіваного багатства загнали сільчанина у глухий кут. Намагаючись викрутитися, він все ж не зміг пояснити, на які кошти розважається, тому зізнався у причетності до скоєння крадіжок. З останньої поцупленої суми зловмисник повернув лишень частину - 500 гривень. Решту крадених грошей, розповідає начальник Перечинського РВ УМВС підполковник міліції Віктор Ребрей, спритник витратив на свої розваги. Скоріш за все, демонструючи чемність і працьовитість на роботі, хлопець не сподівався, що його відразу "вирахують". Але ж не дарма кажуть: на злодієві і шапка горить. Тепер зухвальцеві доведеться відповідати за скоєне.

Ольга Стефанець для Ужгород.net

 

30 грудня 2013р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів