Злодії на Різдво також "колядують"

На Хустщині в Святу ніч обікрали будинок та побили колядника...

 

Вже із самого ранку на Святий вечір Хустщиною лунала весела коляда. З хати до хати колядники із Вертепом та Віфлеємською зіркою веселили людей повідомляючи їм про новину, що народився Спаситель світу, а люди за це пригощали дітей різними смаколиками, давали золотого п’ятака та ще й набили одного із колядників.
З тілесними ушкодженнями до Хустської районної лікарні був доставлений 34-х річний мешканець м. Хуст. Працівники міліції з’ясували, що потерпілий прийшов на одну з вулиць м. Хуст, щоб у цю Святу ніч повеселити. Зайшовши у одне із дворогосподарств він попросив напитися води. В той час вийшов один із гостей будинку, і замість того щоб вислухати коляду, наніс чоловіку тілесні ушкодження, з якими останній звернувся за допомогою до медиків. Щодо своєї поведінки чоловіку доведеться пояснити правоохоронцям.
В цей святий вечір жителька одного із сіл Хустського району, повідомила про крадіжку побутових товарів з будинку. На місці події члени слідчо-оперативної групи встановили, що "колядник" завітав у помешкання через вікно дитячої кімнати. Сума збитку становить більше двох тисяч гривень. Наразі правоохоронці встановлюють особу причетну до крадіжки.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

 

08 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів