Мукачівець обкрадав підприємство, на якому працював

Мукачівські оперативники затримали 53-річного мешканця с.Горонда, який протягом 5 місяців систематично обкрадав підприємство, на якому працював. Загалом недобросовісний робітник виніс із деревообробного заводу 16 дерев`яних табуреток та запчастин ще на сім. За вчинене чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

 

Нещодавно із заявою про крадіжку до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернувся керівник товариства з обмеженою відповідальністю, який повідомив про те, що він підозрює своїх робітників у крадіжці продукції. Правоохоронці перевірили інформацію і вийшли на чоловіка, який близько року працює на підприємстві і майже 5 місяців, як почав займатись "темними" справами.

Коли до чоловіка завітали правоохоронці, аби перевірити свої підозри, мукачівець не заперечував своєї причетності до крадіжки, адже в нього вдома зберігалися усі крадені табуретки, які він виніс із деревообробного заводу. Окрім того, за місцем проживання чоловіка були вилучені і елементи до стільців, які найближчим часом він планував зібрати.

Раніше, розповідають оперативники Михайло Зіденик та Вололимир Гуранич, у чоловіка проблем із порушенням закону не було. Хоча колись він уже притягувався до відповідальності за насильство в сім’ї.

Наразі відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчим міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко
Мукачівський МВ УМВС

 

16 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів