Збройне заволодіння автомобілем на Закарпатті!

Ця кримінальна пригода трапилася 15 січня на території Міжгірського району Закарпаття.

 

Збройне заволодіння автомобілем на Закарпатті!

Ця кримінальна пригода трапилася 15 січня на території Міжгірського району Закарпаття.

У середу, 15 січня, о 12.45 у міліцію Закарпаття по телефону "102" надійшло повідомлення від 51-річного мешканця с.Негровець Міжгірського райну про викрадення автомобіля із застосуванням зброї.
Чоловік розповів, що 15.01.2014 біля 12.20 год. невідомий йому громадянин в смт.Міжгіря по вул.Гагаріна на територіі АЗС "Тополя" підсів до нього в його власний автомобіль "Volkswagen transporter" та попросив підвести його в с.Пилипець Міжгірського р-ну, після чого по дорозі в с.Репинне невідомий громадянин приставив до його живота предмет схожий на пістолет та з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я потерпілого, незаконно заволодів вказаним автомобілем та зник з місця події. Сказавши при цьому, що автомобіль наступного дня його власник може забрати у ...адвоката, мешканця с.Підвиноградово Виноградівського району, якому потерпілий заборгував гроші за раніше надані юридичні послуги.
Вживаються заходи по встановленню невідомого громадянина, який скоїв дане кримінальне правопорушення.
За даним фактом внесено відомості В ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення ч.З ст.289 КК Украіни, повідомляють [a href="http://transkarpatia.net/transcarpathia/crime/26939-nevdomiy-z-pstoletom-ugnav-u-zakarpatcya-avtomobl.html"]"Новини Закарпаття".[/a]

 

16 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів