Вдарив сокирою по голові свого шовгора

Чоловіки спершу мирно гостилися, але далі під впливом спожитого алкоголю між ними виникла сварка, що перейшла в бійку.

 

Серед ночі в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення з травматологічного відділення Тячівської районної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 31-річний Михайло, мешканець смт.Буштино. Лікарі діагностували в потерпілого рублену рану голови та відкриту черепно-мозкову травму.

До лікарні прибула слідчо-оперативна група. Було встановлено, що того вечора в потерпілого Михайла виникла сварка з шовгором. Обидва чоловіки були напідпитку, що й стало причиною того, що невеликий конфлікт різко переріз у сварку, а далі в бійку. Несподівано один із суперників схопив сокиру та наніс нею удар по голові своєму опоненту.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Басараба, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Усі деталі даного випадку встановлює старший слідчий Тячівського райвідділу міліції Іван Монич.

Іван Філіп
Тячівський РВ УМВС

 

21 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів