Чиновник з лісового господарства вимагав 15 тисяч гривень хабаря за акт обстеження ділянок

У вівторок, 21 січня, о 18.30 у чергову частину УБОЗ УМВС України в Закарпатській області надійшов рапорт, що за зібраними матеріалами та перевіркою, проведеною прокуратурою Закарпаття, за участі працівників УБОЗу отримано витяг кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.368 ч.4 за скаргою службових осіб державного підприємства "Брустурянське лісомисливське господарство" с.Лопухово Тячівського р-ну відносно неправомірних дій, вчинених керівним службовцем Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

Чиновник протягом травня 2013 року вимагав та отримав у працівників ДП "Брустурянське лісомисливське господарство" неправомірну вигоду в сумі 15 500 гривень за погодження ним актів обстеження ділянок, запланованих під суцільно-санітарні рубки.
За даним фактом проводиться досудове розслідування та вирішується питання обрання запобіжного заходу відносно обласного чиновника.

[a href="http://zakarpattya.net.ua/News/119039-ShCHodo-chynovnyka-Zakarpatskoi-ODA-vidkryto-kryminalne-provadzhennia-za-khabar-2013-ho-roku"]Закарпаття онлайн[/a]

 

22 січня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів