Стражі порядку Виноградівщини влаштували п’яний дебош

На Виноградівщині п’яні правоохоронці влаштували бійку і дебош.

 

У час, коли окремі міліціонери на сході країни демонструють, що таке честь мундира і що означає бути вірним присязі, у протилежній частині України – на заході – представники правоохоронних органів опинилися у центрі ганебного скандалу. Інцидент за участі правоохоронців цими вихідними трапився у с. Чепа Виноградівського району.

Двоє міліціонерів у цивільному, будучи вже добряче напідпитку, очевидно, бажали знайти вихід своїй силі та енергії, бо вирішили причепитися до місцевого жителя. Як розповідає постраждалий, він на своєму авто саме перебував у центрі села, неподалік сільського кафе та дискотеки, коли до нього підійшли двоє правоохоронців - Чижмар Сергій та Маляр Василь, співробітників Виноградівського РВ УМВС.

Один з них, щоб показати, хто є хто, пнув автомобіль. Зрозуміло, що господар став на захист свого транспортного засобу, але за це поплатився – на нього звалилися кілька добрячих стусанів. На адресу постраждалого почали сипатися погрози – слуги Закону погрожували невинному хлопцеві фізичною розправою. За що, він так і не міг зрозуміти. Імовірно за те, що опинився не в тому місці і не в той час.

Коли ж постраждалий хотів сісти в авто і поїхати додому, розпалені розбишаки почали із кулаками пояснювати, що ніхто не давав дозволу їхати: не давали навіть відкрити двері, не те, щоб поїхати. Коли у сутичку втрутилися місцеві жителі, хлопець спробував непомітно покинути місце пригоди. Але і це вдалося не одразу. Захмелілі міліціянти кидалися на авто, відкривали на ходу двері і намагалися витягнути водія.

Власник дискотеки, котрий був свідком всього, що відбувалося, звернувся до постраждалого із словами заспокоєння та вмовляннями не звертатися нікуди із заявою про побиття. Мовляв, вони із правоохоронних органів, все одно нічого не вдасться добитися і вони не будуть покарані.

Правоохоронна гілка на Виноградівщині потребує жорсткої люстрації…

Нове Закарпаття

 

15 квітня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів