Увага! Уточнена інформація по спецоперації СБУ. Правий Сектор не затримували, затримували передачу для нього!

Під час спецоперації СБУ на околиці Мукачева затримали небезпечну "передачу" для Правого Сектору.

 

Четверо молодиків, затриманих під Мукачевом під час спецоперації СБУ везли автомати, пістолети та гранати для "Правого Сектору Закарпаття, повідомляє редакцію джерело у закарпатському СБУ.

За інформацією джерела, замовником "партії зброї є керівник силового блоку того ж закарпатського "Правого сектору" Руслан Каганець". Очевидно, зброя мала потрапити до бійців ПС через мукачівських посередників.

Нагадаємо, близько 11.20 на посту ДАІ у Мукачеві працівники СБУ зупинили автомобіль без номерів. З нього вийшли 4-ри молодики. Хлопці були озброєні. Дехто з водіїв, які проїздили повз пост ДАІ, розповідають, що чули постріли.

            На місці поді ї зараз працюють слідчі. ДАІ регулює рух. На обочині стоять 2 автівки – «Фольцваген - Гольф-3" та позашляховик « Хюндай Тюксон » . Обидва авто без номерів. Експерти витягують різні пакунки саме з Гольфу, відтак можна припустити, що затримували осіб саме з цієї автівки. За поередньою інформацією, у молодиків вилучили бюлетені та чималу суму грошей. У СБУ Закарпаття поки офіційного коментаря з цього приводу не надали.

 

26 травня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів