Проїзд у закарпатських маршрутках – за найнижчим тарифом в Україні

Як поінформував Ужгород.net директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та  інфраструктури Закарпатської ОДА Віктор Лукеча, з наступного тижня піднімуться ціни на проїзд у громадському транспорті на Закарпатті.

 

Водночас, чиновник запевняє, що проїзд у закарпатських маршрутках – за найнижчим тарифом в Україні.

Тож тарифи на перевезення пасажирів у приміському та міжміському обласному сполученні зростуть на 23%, - відповідне розпорядження «Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами у приміському та внутрішньообласному сполученні» підписав голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко. Тариф піднято на вимогу Асоціації автомобільних пасажирських перевезень області.

Відтак, встановлено наступні тарифи на перевезення:

- пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху,  у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні у розмірі 0,267 грн. за 1 пасажиро-кілометр без податку на додану вартість для суб’єктів підприємницької діяльності, які є платниками податку на додану вартість;

- пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху,  у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні у розмірі  0,32 грн. за 1 пасажиро-кілометр для суб’єктів підприємницької діяльності, які не є платниками податку на додану вартість;

- багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху,  у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні у розмірі  10 відсотків від вартості проїзду.

Ужгород.net

 

06 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів