На Берегівщині знизився рівень злочинності, проте збільшилася кількість крадіжок

26 червня в Берегівській міжрайонній прокуратурі відбулася зустріч прокурора Івана Зареви та депутатів міської та районної рад.

 

Під час розмови прокурор інформував про діяльність органу, зорема про проблеми, на які треба звернути увагу. Запрошені, у свою чергу, також мали можливість задавати питання, наголошувати на окремих з них.

Щодо злочинності, то за даними у місті та районі знизився її рівень, проте збільшилась кількість крадіжок.

Ще все актуальне питання корупції. Так, складений протокол на Гутівського сільського голову, який голосував за виділення земельної ділянки сину.

Присутні прохали розглянути повторно питання спорткомплексу, адже колишні звинувачують нинішніх у рейдерському захопленні. Говорили і про озеро Дідово, доступ до якого загороджений приватними секторами.

Міський голова Берегова Золтан Бабяк у свою чергу висловив сподівання на вирішення питання «Інтерсорсу» та спорткомплексу таким чином, аби це задовольняло громаду з одного боку, та не перешкоджало роботі заводу та басейну з іншого.

А Микола Якимець говорив про утворення стихійний сміттєзвалищ та небажання деяких підприємців укладати договір на вивіз сміття. Як зазначив прокурор, не в їхній компетенції змушувати людей підписувати контракти, проте, якщо у підприємця є докази (фото, відео), на яких видно, хто викидує сміття у неналежному місті, то прокуратура може розглянути це питання як забруднення навколишнього середовища.

Повідомляє: Beregszasznews

 

01 липня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів