Батьки «довели» перечинську школярку до втечі

Учениця дев'ятого класу пішла з дому, бо посварилася з батьками. Спільними зусиллями громади та міліції дівчинку розшукали за короткий час.

 

До правоохоронців по допомогу звернулася жителька райцентру. Міліціонерам жінка розповіла, що напередодні, пізно увечері, її дочка, якій нещодавно виповнилося 14 років, пішла з дому та до цього часу не повернулася. Цілу ніч рідня її шукала, але безрезультатно. Дівчинка ніколи до цього часу з дому не тікала, коли вона увечері вийшла з хати, батьки були певні, що дитина невдовзі повернеться. Але ні вранці наступного дня, ні згодом неповнолітня дочка додому не поверталася, і, звісно, мати розхвилювалася не на жарт, а раптом з її дитиною щось трапилося.

Відомості про дану подію було внесено до Єдиного обліку Перечинського райвідділу міліції. На місце події виїхали правоохоронці. Вилучили з хати особисті речі дівчинки та фотографію. Орієнтування про розшук зниклої відіслали у всі ОВС області. На щастя, невдовзі дівчинку було знайдено на околиці міста. Міліції та батькам вона пояснила, що пішла з дому через образу на рідних. Мати на підвищених тонах виховувала її, і та вирішила таким чином покарати батьків, аби вони трохи похвилювалися за неї. Дівчинці пояснили, що гратися з такими серйозними речами не можна, і та пообіцяла більше ніколи так не чинити.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС

 

12 липня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів