На Перечинщині п’яна молодиця підрізала свою двоюрідну сестру

Так вже заведено у наших краях, що родичів і друзів, навіть якщо вони прийшли у гості без попередження, потрібно гостинно прийняти. Вирішила не порушувати давніх традицій і 24-річна жителька села Липовець Перечинського району, коли до її оселі днями прийшла значно старша за неї 40-річна двоюрідна сестра. Ще з порога господиня зауважила: гостя добряче напідпитку.

 

Сільчанка знала, що в такому стані її родичка полюбляє влаштовувати скандали. Тож, аби уникнути непорозумінь, відразу запросила нетверезу сестру до столу. Незважаючи на те, що остання майже весь день відвідувала місцеві заклади відпочинку і, здавалося б, випитого було немало, все ж додому того вечора вона явно не поспішала. Господиня лишень встигала виставляти домашній звеселяючий напій, який тільки додавав агресії її гості.

В якийсь момент захмеліла родичка стала повчати сестру, мовляв: і так вона неправильно робить, і це не гаразд. Усі ці зауваження власниця помешкання спершу терпеливо вислуховувала. Було ж очевидним - гостя прагне влаштувати ій черговий скандал. Але остання не не вгамовувалася. Далі відвідувачка чомусь вчепилася «дитячої» теми, почала критично порівнювати діток господині з її власними. Такого зухвальства молода хазяйка стерпіти вже не змогла. Слово за слово - виник конфлікт. А нетверезій гості цього тільки й треба було. Вона на рівному місці зчинила неабиякий скандал. Обидві вже й забули з чого все почалося, однак закінчилося це дійство кривавою сценою.

Несподівано агресивна родичка схопила зі столу кухонний ніж і зі всієї сили встромила його сестрі у живіт. У таких випадках не можна відразу виймати лезо, оскільки це спричинить серйозну кровотечу. Але молода господиня не відала цього і налякана жахливим розвитком подій стала поспіхом виймати ніж із тіла. З рани бризнула кров так, що спинити її не змогла ні рушником, ні міцним простирадлом. Тепер настав час неабияк злякатися самій винуватиці. Щоправда, свого переляку вона не вида-

вала, а навпаки, побачивши калюжу крові і зблідлу сестру, зухвало вигукнула, мовляв: отримуй за свої слова. Тоді грюкнула дверима і манівцями подалася додому, покинувши потерпілу стікати кров’ю. На крики молодої жінки прибігли сусіди. Вони зателефонували її рідній сестрі, котра проживає у цьому ж селі, а та оперативно власним автомобілем доставила травмовану у лікарню. Потерпіла встигла вже втратити багато крові, тож її довелося прооперувати. Жінці пощастило - лезо не зачепило життєво важливих органів. Наразі вона перебуває на лікуванні у хірургічному відділенні районної лікарні.

Про пацієнтку з ножовим пораненням співробітникам пе-речинської міліції повідомили лікарі. Того ж дня стражам порядку не вдалося встановити обставини скоєння злочину, оскільки травмована перебувала під дією ліків. Наступного дня вона розповіла, що відбувалося в її оселі, і назвала ім’я своєї кривдниці. Винуватицю вдома застати не вдалося - вона намагалася забутися за черговою пляшкою сорокаградусного напою в одному із сільських барів. Правда, коли побачила стражів порядку, відразу зізналася у скоєному. Каже, що шкодує і не хотіла скривдити сестру. Але навіть запізніле каяття не врятує її від заслуженого покарання, адже за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, зауважує співробітниця Перечинського РВ УМВС Мирослава Пекар. Ну, а те, що відтепер їй потрібно забути дорогу до родичів, — це вже очевидний факт, пишуть "Відомості міліції".

uzhgorod.net.ua

 

 

12 липня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів