На Закарпатті з’явилися зухвалі «домушники»

У літню пору, коли більшість громадян покидає свої оселі, вирушаючи на відпочинок за межі міста чи області, завжди починають активно діяти злодії, котрі спеціалізуються на обкраданні чужих помешкань, - так звані «домушники». Нинішнє літо, на жаль, не стало винятком у цьому плані. Днями в Ужгородський МВ УМВС звернулися із заявою власники однієї з квартир, що знаходиться у центрі міста.

 

Поки господарів не було вдома, до їх оселі проникнули непрошені гості і поцупили 18 тисяч євро, 5 тисяч доларів США і чимало золотих прикрас, завдавши людям збитків на загальну суму близько 250 тисяч гивень. Квартира потерпілих ні сигналізацією, ні системою відеонагляду не забезпечена. Саме цим і скористалися невідомі зухвальці.

А на Тячівщині, в селищі Буштино, невідомі «домушники» відтиснули пластикове вікно і залізли в будинок тамтешнього приватного підприємця. Тут непрошені гості відшукали у спальній кімнаті дерев’яну шкатулку, де господарі зберігали свої заощадження. За словами потерпілих, злодії поцупили 10 тисяч гривень, 100 доларів США, 13 тисяч угорських форинтів та кілька золотих прикрас, загалом на суму понад 50 тисяч гривень, пишуть "Відомості міліції".

uzhgorod.net.ua

 

12 липня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів