Телефони залишені без нагляду вкрали

Біля автобусної зупинки на вулиці Стефаника в Ужгороді стояло припарковане авто марки «Дейво-Ланос». Водій, житель села Ярок, буквально на кілька хвилин вийшов у справах. Коли повернувся, звернув увагу на те, що із салону зникнув його мобільний телефон.

 

Власник залишив «трубку» на панелі машини під лобовим склом. Працівники міліції, до яких потерпілий звернувся по допомогу, того ж вечора розшукали злодія. Як з’ясувалося, чужий «мобільник» викрала 31-річна мешканка одного з будинків, поблизу якого стояло авто. Речовий доказ вилучили. Перевіряється причетність цієї молодиці до скоєння інших аналогічних злочинів.

А ось двоє берегівчанок позбулися своїх телефонів, залишивши їх без нагляду у службовому кабінеті. До речі, за дивним збігом обставин, злочини також сталися на вулиці Стефаника. Саме тут двох працівниць місцевого салону краси обікрала явно одна й та ж особа. Заявниці зберігали «мобільники» на столі. Скориставшись безпечністю власниць, злодій швидко присвоїв чужі недешеві речі. Зловмисника наразі ще розшукують, пишуть "Відомості міліції".

uzhgorod.net.ua

 

13 липня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів