Львів’янин звозив на Закарпаття зброю

Це - фомки, відмички, сканери сигналізацій, комуфляжний одяг та інше обладнання для злодійських справ.

 

Працівники ДАІ Закарпаття не повірили розповіді підозрілого “заїжджого” зі Львова, і вирішили перевірити багаж… Те, що вони знайшли – вразило.

За перевіреною інофрмацією нашего джерела днями з боку Нижніх Воріт в Закарпатську область в’їхав мікроавтобус із підозрілими пасажирами.

В ході перевірки документів на посту в Н.Воротах водій назвав себе представником Дорожнього Контролю Львова.

Мікроавтобус вже в Свалявському районі зупинили працівники Державтоінспекції, які не повірили поясненням, щодо “дорожнього контролю”.

Міліціонери вирішили перевірити, що перевозить цей “турист” зі львівщини. На цю пропозицію водій відреагував несподівано – натиснув на газ. Час був нічний, тому почалися гонки на шаленій швидкості автодорогою Київ – Чоп.

В одному місті мікроавтобус з’їхав із траси та попрямував у напрямку Сваляви. Ближче до лісу водій вискочив майже на ходу з автобусу, та втік в темряву.

На місце прибули оперативники з міліції Сваляви. В ході огляду, в мікроавтобусі гостя зі львівщини було виявлено цілий арсенал злодійського спорядження: фомки, відмички, сканери сигналізацій, комуфляжний одяг та інше обладнання для злодійських справ.

За нашою інформацією, справою зайнявся УБОЗ, адже зрозуміло, що не “помідорами” торгувати їхав гість в нашу область з таким знаряддям.

Джерело

 

15 липня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів