Вітчим, який «зарізав» свого пасинка, відповість за свій злочин

Повідомлення про чоловіка з ножовим пораненням надійшло до міліції з приймального відділення Мукачівської ЦРЛ, куди каретою швидкої допомоги доставили 22-річного мукачівця.

 

Медики діагностували у потерпілого ножове поранення плеча. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. В ході оперативно-розшукових заходів, міліціонери з′ясували, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від 40-річного співмешканця своєї матері. Того дня між чоловіками виникла сварка. Молодик вирішив з′ясувати відносини з вітчимом, в результататі, чого не маючи бажання вислуховувати докори пасинка, чоловік у відповідь вдарив його ножем у плече.

Правоохоронці також встановили, що підозрюваний 7 років відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічне правопорушення.

- Зловмисник затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання Мукачівського MB УМВС. Слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (закінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі обставини цієї подіі, - повідомляє начальник Мукачівського міськвідділу міліції Віталій Шимоняк.

 

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС

 

16 липня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів