Підозрюваний у вбивстві хлопця з мукачівщини - його брат

Троє рідних людей - двоє братів і їх старша сестра - з Кольчина Мукачівського району мешкали разом у батьківській хаті. Вочевидь, останнім часом братам стало тіснувато на одному обійсті, бо вони почали часто конфліктувати. Принаймні так стверджують односільчани.

 

Ці напружені стосунки недавно переросли у справжнє протистояння, що закінчилося трагедією - молодший, 19-річний юнак, убив старшого, 22-річного. Повідомила про це працівникам Мукачівського МВ УМВС їх сестра. Молода жінка виявила родича зранку на подвір’ї без ознак життя. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Медики зафіксували на тілі покійного кілька розсічених ран, пізніше відповідна експертиза встановила: людина померла насильницькою смертю.

Внаслідок проведених першочергових оперативних заходів, мукачівським міліціонерам вдалося зібрати докази, що дають їм підстави обґрунтовано підозрювати в причетності до вбивства 22-річного хлопця його молодшого брата. На місці події стражі порядку вилучили імовірне знаряддя вбивства, а також пневматичний пістолет з гільзою від використаного набою, змиви крові та відбитки пальців. Правда, сам підозрюваний кинувся у біги, що тільки підтверджує правильність припущень міліціонерів. Затримання молодика, як кажуть, справа часу. За фактом правопорушення розпочато кримінальне провадження. Наразі з’ясовуються всі обставини цього побутового вбивства, пишуть "Відомості міліції".

 

03 серпня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів