Трагічна смерть через чужі ревнощі

Давно відомо, що некерована ревність - поганий порадник. Історія знає чимало випадків, коли підозри у невірності коханих руйнували цілі родини, ламали людські долі. Чужа ревність нещодавно обірвала і життя молодого хлопця у нашому краї. Правда, рідні юнака, коли йому несподівано стало погано, навіть не здогадувалися про істинну причину такого раптового недомагання...

 

Молодик мешкав зі своїм дідусем, фактично на очах якого він помер. Саме літній чоловік і зателефонував у чергову частину Мукачівського міського відділу міліції. Слідчо-оперативна група й медики, котрі прибули за вказаною адресою після виклику, оглянули тіло покійного, але відразу жодних слідів насильницької смерті не виявили. Пізніше відповідна експертиза встановила: хлопець незадовго до своєї загибелі отримав травми, не сумісні з життям. Зокрема, як повідомила старша слідча міськвідділу УМВС Ганна Звонар, причиною смерті став травматичний набряк головного мозку, крововилив, перелом скроневої кістки. Це дало стражам порядку підстави припустити, що мукачівцю хтось допоміг піти на той світ Залишалося з’ясувати тільки, хто.

Мукачівським оперативникам вдалося майже погодинно відтворити події останнього дня у житті загиблого. Виявляється, напередодні хлопець зустрівся зі своєю знайомою. Молоді трохи погуляли. Мукачівець вирішив провести товаришку до будинку, де мешкає її подруга. Там, біля входу, на неї вже чекав її співмешканець. Скоріш за все, останній довідався про «дружню» прогулянку своєї пасії і прагнув поквитатися із суперником. Чолов’яга запідозрив, що між його співмешканкою і молодиком зав’язалися стосунки, що виходили за рамки дружніх. Тому він за будь-що вирішив припинити це приятелювання. Ревнивець вдарив суперника кулаком в голову. Після цього інциденту хлопець пішов додому. А під ранок, як розповідає дідусь, йому стало погано. Довелося викликати «швидку». На жаль, до приїзду медиків хлопець помер.

Нападник явно не розрахував власної сили та завдав тілесні ушкодження, несумісні із життям, — каже Ганна Звонар.

Чоловік у всьому зізнався проте стверджує, мовляв, не мав наміру вбивати хлопця.

Під час досудового розслідування також стало відомо, що чоловік І був вже раніше судимий та відбував покарання за крадіжки. Ці факти з його біографії і гратимуть не на його користь у цьому випадку. Наразі відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться всі необхідні слідчі дії. Відносно підозрюванного обрано запобіжний захід — тримання під вартою. За відповідною статтею ККУ йому «світить» покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років, пишуть "Відомості міліції".

Євгенія КРАСИЛИНЄЦЬ, Мукачівський МВ УМВС

 

11 серпня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів