Розбійний напад у Перечині

Мабуть, надивившись телевізійних сюжетів і наслухавшись історій про пограбування людей які останнім часом, на жаль, в Україні і нашому краї не рідкість, четверо  смаглявців вирішили і собі влаштувати своєрідний нічний гоп-стоп.

 

Одягнувши камуфляж і чорні маски на обличчя, озброївшись пістолетом (не знати, чи справжнім), зловмисники увірвались до помешкання 56-річного жителя Перечина.

У кімнаті також знаходився 12-річний син господаря. Двоє нападників, які навмисно говорили по-російськи, але з характерним закарпатським акцентом, зв'язали руки своїм жертвам електричним кабелем, повалили на підлогу і, погрожуючи зброєю вимагали гроші.

Далі зняли з пальця власника помешкання золоту чоловічу печатку, забрали мобільний телефон і 12 тисяч гривень та зникли в невідомому напрямі.

Міліцію викликав інший житель Перечина на подар’я якого тієї ночі також «завітали» двоє з цієї групи нападників.

Оперативники прибули на місце події за лічені хвилини після виклику. Але спритники встигли вже ретиру ватися. На місці прригоди вичили відбитки пальців, інші речові докази. Розпочато пошуки зловмисників. Правоохоронці припускають: нічники пересувавлися на ватомашині, не виключено, що напад у Перечині не єдиний злочин у їх «послужному списку». Адже стражі порядку знайшли на подвір’ї, де погостювали зухвальці, обгортку з-під пачки грошей на суму 200 тисяч гривень, Триває розслідування, пишуть "Відомості міліції".

Uzhgorod.net.ua

 

11 серпня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів