Закарпатські прокурори «взялись» за банкірів, які «кинули» державу на «кругленьку» суму

Посадовці «Брокбізнесбанку» привласнили понад 70 тис.грн - прокуратурою міста Ужгорода розпочато кримінальне провадження за  даним фактом

 

Прокуратурою міста Ужгорода розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 191 КК України - за фактом привласнення майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем посадовцями«Брокбізнесбанку».

 

Встановлено, що у лютому цього року посадові особи одного з відділень Закарпатського РВ ПАТ«Брокбізнесбанк», зловживаючи службовим становищем, діючи умисно, з корисливих мотивів, привласнили грошові кошти в сумі понад 70 тис.грн., сплачені громадянами на рахунки, відкриті в ГУДКСУ в Закарпатській області, як обов’язкові платежі під час першої реєстрації транспортних засобів.
 
Таким чином працівники банку заподіяли шкоду Держаному бюджету України на суму понад 68 тис. грн., місцевим бюджетам - на суму понад 1.3тис. грн. та  УДАІ УМВС України в Закарпатській області на суму майже 1,5 тис. грн.
 
 
Довідка:
ч.2 ст.191 КК України Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим -  карається обмеженням  волі  на  строк  до  п'яти  років   або позбавленням  волі  на  той  самий  строк,  з  позбавленням  права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на  строк  до трьох років.
 
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

07 серпня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів