На Мукачівщині п’яний молодик знущався над своєю дружиною-інвалідом

Не витримавши знущань п`яного чоловіка, дружина вдарила його ножем у груди. Наразі 33-літній потерпілий в реанімації, а 29-річна жінка - під слідством.

 

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з  Мукачівської центральної районної лікарні про те, що до приймального відділення з проникаючим ножовим пораненням доставлено молодого чоловіка.

У село Горонда, де трапився інцидент між подружжям, одразу виїхали правоохоронці. Від сусідів міліціонери дізналися, що між жінкою і чоловіком, який зловживає спиртним, часто виникали конфлікти. Окрім того, що  ніде  не працював і не займався вихованням двох маленьких дітей, той час від  часу ще й піднімав  руку на дружину - єдину годувальницю у сім`ї та інваліда ІІ-ї групи з дитинства.

В черговий раз, коли жінка повернулась з роботи, вдома застала п`яного чоловіка. Останній знову намагався «виховувати» дружину кулаками. Та не витримала знущань, схопила ніж  і вдарила ним свого кривдника в груди. Далі ж сама викликала швидку.

З місця події вилучено речовий  доказ – ніж, який направлений на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Проводиться досудове розслідування.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

 

08 серпня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів