Правий Сектор Закарпаття готується до теракту?

У Стрию затримали закарпатських «правосекторівців» із величезним арсеналом зброї

 

Сьогодні зранку у Стрию на одному із залізничних переїздів було затримано 13 членів закарпатського «Правого сектору» з величезним арсеналом зброї та військового начиння. Про це редакції повідомило джерело у правоохоронних органах краю.

За словами правоохоронця, «правосекторівців» спочатку зупинили за порушення правил дорожнього руху. Відтак кілька їхніх автівок спецгрупа затримала поблизу одного з переїздів у Стрию н Львівщині. Такого накопичення зброї у цивільного населення правоохоронці давно не бачили: окрім кількох десятків автоматів «Калашникова», представники «Правого сектору» везли на Закарпаття протипіхотні міни, бомби, вибухівку, холодну зброю та міномети.

Нагадаємо, що буквально кілька днів тому у ніч на 7 серпня бійців «Правого сектору» затримали під час спроби захоплення УСБУ в Закарпатській області. Тоді один із їхніх ватажків Богдан Пилипів важко поранив правоохоронця.

Правоохоронці, котрі затримували закарпатських правосекторівців у Стрию розповідають, що так звані вояки довго не могли відповісти, звідки отримали таку купу військового начиння. Відтак почали викручуватися, мовляв, зброя їм потрібна для навчань. Щоправда, не відповіли, для яких навчань, де взяли цю зброю, і чому саме бойову зброю збираються використовувати для навчань.

До слова, це вже друге затримання місцевих правосекторівців із чималим арсеналом зброї за останні місяці. До цього такий же вантаж місцевий спецпідрозділ «Альфа» затримав у день виборів Президента України неподалік посту ДАІ біля Мукачева.

На Закарпатті всі, хто хоч трохи цікавиться політикою, добре знають, що місцевий «Правий сектор» фінансується мукачівським нардепом Віктором Балогою для виконання його ж політичних замовлень із люстрації неугодних клану чиновників та дестабілізаційних процесів із від’єднання Закарпаття під виглядом потреб місцевого русинства від решти України.

Євген Морозов

 

12 серпня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів