Поважний чоловік не повірив аферисту — і був правий!

Тож правоохоронці радять у подібних випадках зателефонувате за номером 102 і діяти згідно інструкцій оперативного чергового.

 

72-річний ужгородець, почувши незнайомий голос та історію про нібито затримання сина, поклав слухавку, так і не вислухавши до кінця вимогу шахрая…

По телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 72-річний мешканець міста про те, що його намагався ошукати телефонний шахрай. У телефонній розмові зловмисник повідомив ужгородцю, що його син нібито затриманий і знаходиться у відділку міліції. Про те, якого саме міськрайвідділу чи області не вказав.

На щастя пенсіонер не повірив шахраю так як кілька хвилин тому бачився з сином й поклав слухавку, так і не вислухавши видуману історію про затримання.

Ужгородська міліції вкотре радять у подібних випадках, зателефонуйте за номером 102 і дійте згідно інструкцій оперативного чергового. А також негайно зв'яжіться зі своїми рідними та поцікавтесь про їх місцезнаходження. Цим ви або убезпечите себе від шахраїв, або, якщо «вимагач» дійсно є працівником міліції, допоможете очистити наші лави від випадкових людей, повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

 

04 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів