Закарпатські прокурори покажуть «кіно» про резонансне затримання митників

 Сьогодні на 16.00 заплановано брифінг заступника прокурора Закарпатської області Ігора Сендака.

 

Тема: Резонансне затримання працівників Закарпатської митниці ДФС МП "Ужгород" на одержанні "регулярних поборів" з перевізників та фізичних осіб.

Усім представникам ЗМІ, котрі бажають взяти участь у заході, прохання заздалегідь акредитуватися і не запізнюватися.

Детальна інформація та фото з затримання на сайті прокуратури області. На брифінгу телевізійникам надамо частину оперативного відео з затримання, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, напередодні у результаті спільної операції СБУ та ГПУ на Закарпатській митниці затримано двох інспекторів ПП "Ужгород" та одного прикордонника.

Корупціонерів впіймали "на гарячому". У них вилучили хабар у розмірі 90000 гривень. Усі троє діяли у змові. Наразі вони затримані, триває слідство.

Вчора цю інформацію оприлюднило видання Transkarpatia.net. В інформації зазначено: " як стало відомо із достовірних джерел власної безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області, на митному посту «Ужгород», який знаходиться на українсько-словацькому кордоні, співробітники УСБУ затримали двох інспекторів Закарпатської митниці із чималою валютною «касою».

Як неофіційно пояснили самі митники, це денна виручка за зміну, яку їм наказав зібрати керівник митного поста Микола Микулін, котрого днями призначив новий тимчасовий начальник митної установи Роман Крутяк.

 

09 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів