Адвокатський цинізм зашкалює: У смертельному ДТП винні самі учасники Хресної ходи

Захисник мукачівської лікарки-вбиаці Балаж вважає, що у смертельному ДТП винні самі учасники Хресної ходи.

 

Про це Андрій Циганков написав на своїй сторінці у Фейсбуку, коментуючи судове засідання у справі своєї підзахисної.

«Одной из причин ДТП, которое произошло, является массовое систематическое нарушение ПДД со стороны работников ГАИ и самих верующих, с которыми даже не проводится инструктаж.

Обидно, когда, обсасывая изюминку горя в конкретной семье, наша журналистика не считает нужным обращать внимание общества на глобальные риски для жизни десятков людей на дорогах», - зазначив правозахисник.

Нагадаємо, що лікарку Балаж у суді захищає адвокат вищого класу, що веде справу екс-мера Кернеса у Харкові.

 

Як уже писав Uzhgorod.net.ua,  напередодні відбулося судове засідання по справі Наталії Балаж. Цього разу допитували свідків Скрип, Попович та лікаря-нарколога Владлена Брича. Лікар вже давав свідчення, але через некоректну роботу системи аудіозапису «Камертон», свідчення не збереглися.

Лікар підтвердив на засіданні, що горе-водій таки перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Винуватиця ДТП вступила з ним у гостру словесну полеміку на тему особливостей зовнішнього огляду та тонкощів неврології. На суд обвинувачену цього разу супроводжував батько. Вкотре суддя ужгородського міськрайонного суду Олег Придатчук оголосив перерву. Продовження слухання справи призначено на 10 годину 30 хвилин 31 липня 2015 р

 

 

10 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів