У неповнолітньої студентки відкрито відібрали гроші на ринку в центрі Ужгорода

До честі правоохоронців, злодійку впіймали уже наступного дня.

 

22-річна кишенькова злодійка витягнула 1000 гривень з сумочки 16-річної мешканки Ужгородського району.

Вчора із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 16-річна студентка одного з коледжів міста. Дівчина повідомила, що перебуваючи на ринку по площі Корятовича, до неї підійшла невідома жінка та відкрито заволоділа її грошовими коштами, які знаходилися у сумочці.

На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна група та працівники карного розшуку міськвідділу міліції.

Завдяки професійним діям міліціонерів злочин було розкрито «за гарячими слідами». За наданими потерпілою прикметами, працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що до скоєння злочину причетна 22-річна мешканка м. Перечин. Молода зловмисниця неодноразово потрапляла у поле зору міліціонерів за скоєння малозначних правопорушень.

Речові докази – грошові кошти, правоохоронці вилучили. Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне зловмисниці загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування, інформують з Ужгородського МВ УМВС.

 

10 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів