Після закарпатських митників на контрабанді та хабарі «погоріли» сбушники та прокурор

Затримання офіцерів СБУ відбулося в одній із західних областей України.

 

У Волинській області затримано двох офіцерів СБУ, які займалися контрабандою дорогих авто преміум- класу.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар президента Святослав Цеголко, про це у п’ятницю Президентові доповів голова СБУ Василь Грицак.

Також у взаємодії з Генпрокуратурою було затримано старшого прокурора Суворовського району Одеси, який  погорів на хабарі.

Нагадаємо, 8 липня 2015 року працівниками прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками УСБУ в області затримано начальника та інспектора відділу митного посту «Ужгород» під час одержання чергової суми неправомірної вигоди, яку вони регулярно вимагали та отримували від перевізників, повідомили у прокуратурі Закарпатської області.

Під час затримання у митників вилучено «денну виручку поборів», одержану від перевізників за нестворення перешкод при перевезенні різних груп товарів у зоні митної діяльності МП «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС. Зокрема, вилучено 14, 4 тис грн, 4 тис 685 дол США, 665 євро, 2800 чеських крон, 100 польських злотих та 500 російських рублів. Затримані працівники митниці одержували від мешканців Закарпаття грошові кошти за сприяння у безперешкодному митному оформленні вантажу.

 

10 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів