Терористи обстріляли Мукачево з кулемета — є офіційні вбиті!

Неймовірна перестрілка забрала життя чоловіка, ще одна людина — поранена.

 

Сьогодні, 22 липня, о 14:00 у місті над Латорицею група бійців, які представилися "Правим сектором", атакувала спортивний комплекс "Антарес"!

Це відбулося на вулиці Лермонтова. Про це, посилаючись на жителів Мукачева, які з міркувань власної безпеки попросили залишитися інкогніто.

Як повідомляють очевидці, сім джипів, на даху одного з яких був встановлений кулемет, їздили по місту, після чого під'їхали до спортивного комплексу, після чого люди, що там знаходилися, відкрили вогонь.

За непідтвердженими даними, у перестрілці отримали поранення дві людини, один з яких помер. Інформація уточнюється.

Згодом очевидці повідомили, що чули стрілянину неподалік річкового мосту. За попередньою інформацією, ті ж люди з символікою "ПС" стріляли в спортивному комплексі "Червоний Дракон". В ході перестрілки, за інформацією очевидців, були вбиті дві людини.

Як повідомляють очевидці, що потрапили під обстріл в районі "Червоної гірки", невідомі в масках застосували автоматну і гранотометну зброю. Були чутні вибухи. З набережної Латориці місцеві жителі бачили густий чорний дим. Також очевидці стверджують, що під обстріл потрапила карета швидкої медичної допомоги, інформує "Голос Карпат".

 

11 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів