Порошенко «вперто не хоче бачити злочинної діяльності кримінального спрута на Закарпатті»

Таку думку висловив на своїй сторінці у Фейсбуці закарпатський журналіст Павло Федака.

 

"Вчора побував на базі імпровізованого антитерористичного центру під Мукачевом. І представники міліції, і представники СБУ виглядали пригніченими, дещо розгубленими. Було ясно, що вони в цій ситуації вже нічого не вирішують і питання розглядається на найвищому державному рівні.

У спілкуванні з простими міліціонерами з'ясував, що вони не схильні до переговорів і вважають за необхідне знищити представників Правого Сектору, які закріпились поблизу села Лавки. Зрозуміло, що в їх  позиції ключовим моментом була жага помсти за пораненими товаришами.

На жаль, ці люди не розуміють головного, що вони разом з рядовими бійцями Правого Сектора стали заручниками ситуації навколо мегаконтрабанди цигарок, котра шурує через Закарпаття і живить кримінальні клани Балог та Ланя, а керівники закарпатських СБУ, прокуратури, МВС, прикордонної служби знімають з неї вершки у вигляді мільйонних прибутків у доларовому еквіваленті для себе та найвищого керівництва держави.

Хочу заявити, що кров бійців Правого Сектору та міліціонерів лежить безпосередньо на керівництві держави, зокрема і на Президенту України Петру Порошенку, який вперто не хоче бачити злочинної діяльності кримінального спрута на Закарпатті", впевнений журналіст.

 

12 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів