Силовики повинні діяти жорстко: що ця «армія» робить за 1460 км від зони АТО?!

Справжньою причиною конфлікту в Мукачевому є перехрещення корпоративних інтересів ужгородської мафії і політичні амбіції олігархів, вважає політичний ананлитик Павло Нусс.

 

"Ціла армія в Мукачевому, добре озброєна, і навіть дуже, здійснює відвертий акт проти країни. Бійці, добровольці, в тому числі і ПС на фронті - більш ніж герої, але ось ЦЕ - не герої, це - бандформування, що начепили на себе символіку ДУК ПС. Але біда не в цьому, а в тому, що ЦЕ під захистом шановного Дмитра Яроша", - пише він на своїй сторінці у Facebook.

"Якщо хочете знати справжню причину конфлікту, ось: перехрещення корпоративних інтересів ужгородської мафії і політичні амбіції олігархів. Одні планують переорієнтувати курс боротьби з контрабандою на реальний збройний конфлікт, інші - взяти владу на місцях, знизивши рейтинг провідної політсили. Але в результаті, грають за сценарієм, прийнятним Кремлю. Що ця "армія" робить за 1460 км від зони АТО?! Переконаний: силовики повинні діяти жорстко", - завершує Нусс.

Нагадаємо, в суботу в Мукачевому сталася перестрілка між бійцями "Правого сектора" і правоохоронцями. Поранено 10 осіб, з них четверо — спецназівці, один — з кримінальної міліції і п'ятеро цивільних. За даними правоохоронців, вбиті троє з тих, хто відкрив стрілянину, п'ятеро поранені.

Народний депутат Мустафа Найєм також вважає причиною конфлікту в Мукачевому контрабанду сигарет.

 

12 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів