Обшуки спільників терористів проходять в Мукачеві та в Ужгороді

Служба безпеки України проводить обшуки в осіб, причетних до стрілянини в Мукачеві у суботу, 11 липня.

 

Про це під час брифінгу для преси повідомив заступник голови Служби безпеки України Віталій Маліков, повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, що створено спеціальну оперативну групу, яка проводить розслідування в цій справі. Обшуки проходять в Мукачевому та в Ужгороді.

"З метою запобігання подальшого кровопролиття, особам, які брали участь у цих подіях, ми пропонуємо скласти зброю. Гарантуємо об'єктивне та неупереджене розслідування", ‒ сказав заступник голови Служби. Крім того, він наголосив: якщо бійці "Правого Сектора" найближчим часом не складуть зброю, їх почнуть затримувати.

Нагадаємо, у суботу вдень в Мукачевому виник конфлікт на території комплексу "Антарес". Між людьми в одностроях із нашивками "Правого сектора" та озброєними особами почалася стрілянина.

Бійці спецпідрозділу пояснили, що намагалися зупинити дії місцевих контрабандистів, яких, за їхніми даними, контролює один з нардепів. Згодом епіцентр протистояння перемістився до виїзду на трасу Київ - Чоп. Зчинилася стрілянина поблизу АЗС – із використанням гранатометів, кулеметів та автоматів. Три міліцейські автівки були знищені.

 

12 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів