Мукачівський нардеп визнав, що при його ставленику Губалю в області виробляють наркотики?

Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога заявляє, що конфлікт у Мукачевому виник через боротьбу за право покривати контрабанду між представниками "Правого сектора" та депутатом Михайлом Ланьо.

 

"Якщо і йде боротьба, то не з контрабандою, а між деякими представниками "Правого сектора" і депутатом Ланьо за право її "кришувати", - сьогодні написав він у Фейсбуку.

При цьому він ніяк не прокоментував слова іншого закарпатського нардепа, свого мукачівського земляка Михайла Ланьо про те, що нардеп Дмитро Ярош "не командує "Правим сектором" на Закарпатті, тут усім командує Балога".

Ось повний зміст "писанини" Віктора Івановича в соцмережі:

"Висновки з трагедії в Мукачеві однозначно мають бути зроблені. Але, силовий блок потрібно серйозно задіяний для наступних завдань:

- завершення операції з ліквідації виробництва в області наркотиків;

- провести обшуки всюди, де є підозра щодо наявності зброї;

- примусово у підозрюваних осіб взяти на аналіз кров, щоб знати, хто чим дихає в прямому і переносному розумінні цього слова. Повірте, це дуже важливо для встановлення істини у справі;

- прикордонники добре знають, за ким закріплені стовпчики на "зеленці". Якщо керівництво Служби безпеки України прислухається до своєї ж розвідки і своїх же напрацювань, контрабанда буде зупинена. В тому числі – і нелегальна переправка в країни ЄС вихідців з Азії. Поки що системності в цьому напрямку я не бачу. Якщо і йде боротьба, то не з контрабандою, а між деякими представниками "Правого сектору" і депутатом Ланьо за право її "кришувати".

Щодо операції в околицях села Лавки можу сказати наступне. Керівництво антитерористичного центру показало свою ефективність, гнучкість та оперативність. Що там говорити – і силу теж показало.))) Коли тут літає стільки вертольотів, а на Сході немає жодного, складається враження, що хтось вирішив діяти за принципом «Лучше перебдеть, чем недобдеть».

Але, в цьому більше немає потреби. Операція біля села Лавки має завершитися за допомогою інструментів фільтрації, а не шляхом штурму. Тим більше, за інформацією місцевого населення, зброї, як і бійців, там уже немає.

Головне, що війна завершена. Головне, що ми не дали пропутінським силам скористатися ситуацією для втілення тих планів, які вони виношують щодо Закарпаття. Далі повинні бути зроблені висновки, а винні з обох сторін – притягнені до відповідальності", - написав політик.

 

13 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів