Прикордонному начальнику, якого впіймали на великому хабарі, «світить» 10 років

Закарпатська прокуратуратура передала справу до суду.

 

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування та направлено з обвинувальним актом до суду кримінальне провадження щодо заступника начальника відділу прикордонної служби, затриманого при одержанні понад 1000 доларів США  неправомірної вигоди.  

За інформацію начальника слідчого відділу прокуратури області Івана Бітляна, ще 1 липня працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Закарпатській області, було затримано при одержанні 1020 дол. США неправомірної вигоди працівника прикордонної служби.

"За вказані кошти прикордонник обіцяв закарпатцю посприяти, використовуючи своє службове становище,  у незаконному переміщенні через державний кордон України 10 ящиків тютюнових виробів. Прокурор підкреслив, що за санкцією за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди) передбачено покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі", повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

30 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів