Закарпатські митники спілкувались з колегами зі Словаччини

Закарпатські митники спілкувались з колегами зі Словаччини
На початку червня на митному посту «Ужгород» відбулась зустріч Володимира Колеснікова – начальника Закарпатської митниці ДФС та Віліяма Процека – начальника митного управління міста Міхайловце.

 

Під час зустрічі обговорено проблемні питання діяльності суміжних митниць та досягнуто домовленостей щодо здійснення обміну інформацією та взаємодією у напрямку виявлення та боротьби з незаконним переміщенням через митний кордон тютюнових виробів.

В результаті досягнутих домовленостей та в рамках взаємодії з органами Словаччини, сьогодні, 22 червня 2016 року, проінформовано керівництво Закарпатської митниці ДФС про виявлення за допомогою скануючої рентгенустановки тютюнових виробів у вантажному автомобілі, що прямував з України в Словаччину.

Тютюнові вироби переміщувались з приховуванням від митного контролю у спеціально виготовлених тайниках. Кількість цигарок буде з’ясовано по завершенню пошукових заходів.

Проведення чергової зустрічі щодо поглибленої співпраці у напрямку виявлення та боротьби з митними правопорушеннями заплановано на 29 червня 2016 року.

ДФС у  Закарпатській області

 

22 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів