Мукачівському прокурору загрожує до п’яти років ув’язнення за напад на патрульного

Мукачівському прокурору загрожує до п’яти років ув’язнення за напад на патрульного
За фактом нападу на патрульного поліцейського в Мукачеві поліцією на Закарпатті внесено дані до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 ККУ, повідомила УНН речниця ГУ НП у Закарпатській області Галина Сернівка.

 

Санкція відповідної статті Кримінального кодексу передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, що 26-річний мукачівський прокурор, який вночі 10 вересня порушив правила дорожнього руху, при спілкуванні з екіпажем патрульної поліції вдарив в обличчя одного з правоохоронців та хапав за форму іншого. Окрім того, порушник намагався двічі втекти від патрульних й у результаті не впорався з керуванням своїм авто і зніс металеву огорожу магазину та бордюр.

У прокуратурі Закарпатської області підтвердили, що учасник ДТП – працівник прокуратури, але вказали, що в цей час він перебував у відпустці.

 

11 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. сором! 2016-09-11 / 20:45:30

    Сором і ганьба, має бути показовий суд над прокурором наркоманом і пяницею!!!
    Мати лікарка Любка (Богут) Лупяк все житя має ювелірний бізнес, батько Ярослав Лупяк колись був завроддомом, тепер головний лікар ЦРЛ, допомагає знищувати в своїй особі медиуцину вмісті із балогами і кривоокою мандзичкою із Перечина.
    Синочек в свій час мав проблеми із наркотою у Харкові, розповсюджував студентам в юракадемії наркоту, і мав уже тоді проблеми із законом, старий Лупяк відмазав сина мажора, щоб не відрахували із юракадемії студента мажора. довчили купили диплом прокуроського факультета, зробили синочка алкаша як батька і матері, прокурорм щоб людей калічив! під суд мажора і вон з прокуратури навіки,най іде у ЦУМ золото материноє продавати. такі отприски пустять по світу усьо що зароблено нечесним путьом!